Veel afleiding, dat werd ook gewaardeerd thuis | Een Kwartier met Michiel

Ferry en Michiel op een bankje

Michiel is radiomaker in hart en nieren, maar rolde een tijdje terug toch half de wereld van de televisie in. Ik praat met hem over wat hij belangrijk vindt op tv, over de balans tussen werken in de media en familie, jezelf verbeteren en anderen helpen. Ook praten we over geluk en spijt.


Een Kwartier met Hemmo

Ferry en Hemmo

Hemmo is 29 jaar en reist met studentenvereniging AEGEE naar veel bijzondere plekken. Voor mij erg inspirerend omdat hij op deze manier veel contact heeft met locals op bijzondere plekken. Hij is vaak in het oosten van Europa geweest en heeft daar behoorlijk wat avonturen meegemaakt. Hemmo schrijft op z’n tijd wel eens een artikel op zijn weblog; deze kan je hier vinden!


Als iemand anders beter is in het uitvoeren van mijn ideeën dan ik | Een Kwartier met Joost

Joost en Ferry op een terrasje

In deze eerste aflevering praat ik een kwartier met goede vriend en collega Joost Brauer. Hij is 33 jaar en heeft een grote passie voor media. Hij vertelt over zijn werk bij de radio, over zijn ambities en over hoe ideeën soms niet uitpakken zoals je graag zou willen. Onder het genot van een drankje delen we onze verhalen op een zonnig terras in Nijmegen.


Vanaf woensdag 23 mei 2018

Ferry zit met een glimlach achter de microfoon

Ik raak altijd aan de praat met gedreven mensen. Ik ben benieuwd naar hun verhalen, tips, tricks, maar vooral naar wie ze zijn. Daarom: vanaf woensdag 23 mei 2018, om 17:00 een wekelijkse podcast waarin ik praat met mensen die inspirerend en gedreven zijn. Om te voorkomen dat het gesprek eeuwen duurt, duurt het gesprek precies een kwartier, vandaar: Een Kwartier met Ferry.


Vanaf 23 mei 2018

Vanaf 20 mei 2018 om 17:00 meer…


Categories:

Monthly Archive