Over Ferry

Pasfoto van Ferry MolenaarMijn naam is Ferry Molenaar. Ik ben 27 jaar en ik woon in Nijmegen. Al vanaf jonge leeftijd ben ik helemaal gek op radio. Op mijn negende maakte ik samen met mijn broer mijn eigen radioprogramma’s. En zoals dat wel vaker gebeurt met hobby’s, liep het helemaal uit de hand.

Ferry zit op een tuinbank met naast zich een grote zwarte hondSamen met mijn geleidehond Jane ga ik door het leven. Ik ben namelijk blind, maar dat weerhoudt mij er niet van het avontuur op te zoeken. Ik studeer Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam, vul mijn vrije tijd met stages bij verschillende omroepen en radiostations en daarnaast ben ik erg druk met mijn sociale leven.

Ik ervaar radio als een kunstvorm; de kracht om met geluid een plaatje met gevoel te maken. Mijn ambitie is het presenteren van een eigen radioprogramma waarin ik dit gevoel kwijt kan. Het gaat me om het eindproduct waaraan ik meewerk; dat moet goed zijn. Ik voel me altijd dankbaar als ik heb meegewerkt aan een radioproductie die goed uit de verf komt, al vind ik presenteren het allermooiste wat er is bij de radio.

Benieuwd?

Beluister hieronder mijn audiodemo met materiaal van De Staat van Stasse op NPO Radio 2, mijn weekendprogramma op Radio 509 en de Talpa Radio Talentendag.

Categories:

Monthly Archive