Doorstarts op Sky Radio

Ferry staat voor een muur waarop alle logo's van de verschillende radiozenders van Talpa te zien zijn

De overgangen tussen twee platen op de radio vind ik minstens net zo belangrijk als de content. Ik hou namelijk van details en als de details niet kloppen, klopt het geheel niet. Daarom nam ik op 20 november 2017 een kijkje in de studio van Sky Radio, omdat de mensen daar als geen ander weten hoe belangrijk een mooie overgang is.


Wie nu belt, mag het zeggen…

Ferry in de radiostudio van NPO Radio 2

Tijdens mijn zomerstage bij het radioprogramma De Staat van Stasse ging ik meerdere uitdagingen aan om mijn persoonlijke grenzen te verleggen. Één van die uitdagingen was om zelf een item te presenteren op de landelijke radio; dat is immers mijn droom. De rubriek ‘Wie nu belt, mag het zeggen’ leende zich daar erg goed voor!


Column: Als Ieder Ander

Ferry in de radiostudio van NPO Radio 2

Tijdens mijn zomerstage bij het radioprogramma De Staat van Stasse ging ik meerdere uitdagingen aan om mijn persoonlijke grenzen te verleggen. Één van mijn grootste uitdagingen was om live op de radio een eigen column voor te lezen. Het lezen van notities en steekwoorden gaat me prima af, maar met een tekst ben ik altijd bang dat ik de rode draad kwijt raak. Toch heb ik het gedaan.


Live muziek bij het Radio 509 Outdoor Showdown Toernooi

Ferry Molenaar aan het werk bij de mobiele radiostudio van Radio 509

Op 24 juni was ik met Radio 509 bij het Radio 509 Outdoor Showdown Toernooi om live radio te maken met de meest compacte mobiele radiostudio die ik ken! Aangezien het een sport betreft die op het gehoor gespeeld word, was het maken van een verslag helaas onmogelijk. Wel hebben we met deelnemers aan het toernooi gesproken en voor live muziek gezorgd.


Waarom een online cv voor mij werkt

Ferry in zwart-wit, met de tekst: Ferry Molenaar; Geboren op 20 mei 1990; Woont in Nijmegen

Als ik iets een drama vind, dan is het een cv ontwerpen in Microsoft Word. Ik vind het niet alleen een hoop gepriegel en gedoe, maar ik vind het assortiment aan sjablonen van deze tekstverwerken getuigen van een gebrek aan inspiratie. Bovendien vind ik dat er al zoveel mensen zijn die hun cv op deze manier maken, dat de kans om op te vallen bij een nieuwe werkgever lager is dan gemiddeld. Tijd om creatief te worden.