Radio Veronica op oudejaarsavond

Ferry staat voor een muur waarop alle logo's van de verschillende radiozenders van Talpa te zien zijn

Op oudejaarsavond draaide Radio Veronica nog één keer de beste nummers uit de Top 1000 Allertijden in willekeurige volgorde. Ik heb samen met Julia Bloem de overgangen tussen de muziek mooi gemaakt.


De Ochtend van 4

Ferry staat voor een hele grote poster van De Ochtend van 4 met Margriet Vroomans.

Voor mijn studie Media, Informatie en Communicatie liep ik in de maanden november, december 2017 en januari 2018 stage op de redactie van het radioprogramma ‘De Ochtend van 4’ bij KRO-NCRV. Dit is een ochtendprogramma met nieuws, informatie en klassieke muziek dat zeven dagen per week tussen 07:00 en 09:00 wordt uitgezonden op NPO Radio 4.


De Staat van Stasse (Stagebeoordeling)

Ferry in de radiostudio van NPO Radio 2

In de maanden juli en augustus 2017 liep ik stage bij het radioprogramma De Staat van Stasse op NPO Radio 2. Ik heb nooit eerder zo een inspirerende, leuke, mooie en uitdagende zomer meegemaakt. Natuurlijk liep ik daar niet alleen stage om een leuke zomer te hebben, maar ook om er iets van te leren. Maar wat eigenlijk? Wat vonden mijn collega’s van me? Wat vonden ze het hoogtepunt, wat moet ik nog leren en hoe hebben zij mijn geleidehond als stagiaire ervaren?


Radio Impressie van november 2017

Ferry aan het werk in de studio van XM

Ik maak inmiddels alweer twee maanden samen met Marlies van den Bergh een programma op XM, het radiostation van de Talpa Radio Campus. In die tijd hebben we veel aan ons programma gesleuteld en dit is het resultaat tot nu toe. Ik snap dat een simpele demo geen goede impressie van een heel programma kan geven; daarom heb ik ons programma van 2 uur ingekort tot 25 minuten.


Talpa Radio Talentendag

Ferry staat voor een muur waarop alle logo's van de verschillende radiozenders van Talpa te zien zijn

Vanaf september start ik met de Talpa Radio Campus! Op zaterdag 17 juni deed ik namelijk mee met de Talpa Radio Talentendag. Op deze dag kregen tweeëntwintig radiotalenten verschillende workshops bij de radioafdeling van Talpa. Zo kregen we bijvoorbeeld de opdracht om een kort radioprogramma voor te bereiden voor Radio 538, dat we later ook echt mochten presenteren, mochten we Vinchenzo Tahapary, van The Voice Of Holland, interviewen en kregen we een workshop over het plannen en samenstellen van muziek op de verschillende radiozenders van Talpa.