Valerio Zeno en Ferry Molenaar

Je Zal Het Maar Hebben


Afgelopen december was ik te zien in het programma ‘Je Zal Het Maar Hebben’ van BNN. Samen met Valerio Zeno ging ik op pad om hem te laten ervaren hoe het is om bijna niks te zien. Hij zocht mij op in de radiostudio en samen gingen we naar 3FM om mijn demo in te leveren. De aflevering kan je hieronder bekijken.

Lisanne Herder

In de oorspronkelijke versie van deze aflevering was ook het portret van Lisanne Herder te zien. De volledige versie van deze aflevering heb ik helaas niet meer in mijn bezit. Lisanne was ook slechtziend en had daarnaast nog tal van andere aandoeningen. Ondanks deze beperkingen trad ze wel op bij Holland’s Got Talent, de Freaknacht op 3FM en in theaters als comedy artieste. Ze schreef hier zelf in 2015 het volgende over op haar Facebook: ‘Ik heb keihard geprobeerd gelukkig te zijn, dat is me heel soms een beetje gelukt.
‘ Lisanne overleed op 18 september 2015, omdat ze niet meer verder wou. Ze schreef: ‘Mijn leven zat vol diepe dalen en soms hoge bergen. Het gevecht is over. Rouwen en huilen mag, maar ik wil dit en ik word er gelukkig van wetende dat ik dood mag. Vergeet dat niet.’